LAP0179_0478_LR
  • Project: Pacific Entertainment Precinct

  • Location: Werribee

  • Client: The Pacific Group of Companies

  • Date: 2015

Project Description

A new dining and entertainment precinct was the driver for a reimagination of the existing Pacific Werribee shopping mall. Flanked with shopfronts a new, partially weather protected pedestrian street leads to the centre entrance, cinemas and refurbished food court.

 

The colour palette, screening devices, materials and finishes carry through from the exterior to the interior supporting a seamless transition into the retail core. A highly textured ‘zigzag’ panel cladding announces the precinct to the world.

LAP0179_0527_THN

Related Projects

TAC Headquarters Geelong

Geelong

FKP Corporation, 2009

Dawson Street Car Park

Sunshine

Brimbank City Council, 2016

VincentCare Victoria Social Housing, Resource Centre and Accommodation

North Melbourne

VincentCare Victoria, 2019